Monday, January 10, 2011

itu sementara



"Bila jumpa pengantiku jangan dilupakan aku"..kata2 yang aku suka gila.
even korang dah clash ke putus ke.jgn lar korang terus taknak kawan ke,or terus musuh ke kan...kita manusia biasa beb.semua orang mesti wat smthing yang salah kan.takkan semua orang betul kan.kalau macam tu tak bes lar hdup ni.asik sume baik je...true true true kan.....
kita mmg mampu berdendam, tapi what for...nak sakitkan hati masing2....takyah lar....bek kita kat sume orang..jgn ada dengki2 ni..not nice huhuh.apa2 pun ..kita kena terus ke depan..bak kata mama aku...."maju ko dopan wan..jgn undur2 nnti terlanggar keto kak esah!!" huhuhu.......
kepada kawan2 plz kita sume jgn lar lupakan masing2 beb...kita dah bagai adik beradik korang tau tak.. tampa kawan kita takkn maju beb.......... jauh mana kita pg jauh mana kita merantau.........plz jgn lupakan kita..jgn lupakan aku....ok........kecuali salah sorang kita dah tiada pergi jauh......tu kita hanya mampu doakan je........aku harap sgt satu hari nanti kita akan bersama sama bertemu kembali ok....................insyallah


p/s - aku tunggu korang

4 comments:

Khairul Atikah @ Cik Yuki said...

betul tu...

btw..header anda simple n smart k.. ;)

ash said...

thanks ye toi2

Princess Kekuri said...

hahaha yes darling is true, but sometime berdendam itu PERLU AND WE DUNT NEED SUMEBODY YANG KITA RASA XMEMBERI APA2 BENEFIT KEPADA KITA JADI XPERLU KAWAN YEK :

ash said...

eh dear ni...kawan je....tak bek kalau tak kawan........nabi marah ok

korang rindukan cerita lama ash

Related Posts with Thumbnails