Wednesday, January 5, 2011

aku cuba...tapi aku takut

waaa semingu di unv Peneng...macam2 aku rasa...rasa nak muntah ada....rasa nak cirit ada....pening2 hahaha...ntah hape2 ntah.....kadang aku rasa macam nak cabut lari balik melaka je sat.....tak tahan der aku lepak peneng ni......zero......dah lama dah aku rasa perasaan kosong aku ni kat sini haaa....kadang2 rasa macam wajarkah aku still study kat univ yang tak seberapa memberi aku faedah.....nothing....aku tak sutdy apa2 kat sini....tapi ntah lar.....for nak dapatkan segulung ijazah aku akan teruskan jua......apa yang aku nak belajar n nak tahu..aku try belajar sendiri..nak harap lec2 kat sini nak ajar....takda makna der.....beberapa je lar yang berkaliber.yang lain mencapap je lebey.......so aku harap lepas ni banyakkan lar lec yang berkaliber di uni skoll of art..jgn skadar ada lec yang pandai mencapap kosong ..work satu haram tak penah tunjuk..pas tu nak judge work orang..jgn jer komen teruk2..bantu kitorang...kitorang bukan lahir2 terus bijaksana macam u all lec2..aku sedey kat junior2 akan datang.......korang pkir r dlu sblum masuk skool of art universiti kat peneng ni...yer....amin...

ash - apa yang aku rasa

4 comments:

sir alex faizal said...

hahaha...wei pondan..lectr mna yg sembang lebih jerk?? ang ckp kt aku skng....meh ak sekeh pala otak drng sbb skng ak dah habis....lalala~~~

ash said...

otw nanti aku petik kat lu..kasi diorang sedar skit

~~NuR=CaHaYa~~ said...

aku setuju gk la ngan sepatah dua apa yg ang ckp 2...kt mana2 pun situasi sama ja kot

ash said...

hang pun u dekat peneng gak ke

korang rindukan cerita lama ash

Related Posts with Thumbnails