Thursday, February 24, 2011

ada burung kat tepi katil




2009

zreeeeeeeeeeeeetttttttttt............................ pukul 10 pagi,aku ngan along bukak kedai cybercafe clasic web beliau dekat tampin square(Masa ni aku tolong2 je ngan along)

...........................


aku ingat pagi tu,baru je bukak kedai.ada satu pakcik ni muka nak series je masa tu...masuk dalam kedai.usha aku len macam..muka tak keruan je..aku lak wat2 macam tak usha muka dia...aku suspek pakcik ni mesti nak usha2 anak beliau yang memperabihkan duit beliau untuk bermain game di cc along ni....umor lak aku rasa pakcik dalam area2 30 to 45 somthing kot pakcik ni....anggun lagi pakcik ni aku rasa.

tiba2..dia datang kat aku....muka kali ni konfiden skit

pakcik - ehem2 dik..ko leh tolong abang bukakkan mms ni ha...abang dapek mms ni,tapi takpek nak bukak lak aaaa.

aku - oh takpo2 ..meh sini msg tu saya bukak kek internet nia.

pakcik - on timo kasi dik timo kasih

aku - kojap yo pakcik

aku pon taip maxis mms pas tu aku usha skit msg kat nset dia(kepala gerak laju)..sempat usha awek lalu depan kedai(senyum sat) pas tu taip balik kod ngan no telepon pakcik tu....

tap tap tap tap
tapt tap tip top tup
poik(eh lobey2 lak)

aku - aaaa cik dapek dah haaaaaaa

pakcik - jap abang nak tengok yoo

pap!!!!!!ko tau tak mms apo kek situ....siot lar pakcik ni mmg fak tau...dalam mms tu sume gambar lelaki nye tutttttttttttttttt...chit lar pakcik.....pakcik tu nak kaver dia cakap macam ni

pakcik - ermm apo lar anak abang ni...sapo lar yang send2 gambar macam kek dio...aduhai....

aku - cilakes hanjing arrrrrrrrrrrrrrrrr(dalam hati)

aku pon usha lar ngan pakcik tu...

aku - acik nak tengok lagi tak...kalau tak saya delete.....gambar tak elok2 ni


TIBA2!!!!!!

pakcik - jgn dik...jgn2...biau lar save kat dalam pendrive pakcik ni haaa(sambil senyum usha aku atas bawah)


sojak tu sampai lar sekrang ni haaaaaa.....aku ngan along..dah labelkan nama pakcik tu....
PAKCIK GAY.....

P/S - skarang acik tu dah bukAk kodai makAn...kodai makan PAKCIK GAY


2 comments:

chuu said...

gay is ok!
hahaha

ash said...

yaaa gay is ok.....ya ya ya ya

korang rindukan cerita lama ash

Related Posts with Thumbnails