Thursday, January 21, 2010

last minutes.com


p/s - harap2 dak mell pun jgn mintak royalti lak sebab pakai gambar dia huhuhu.nanti gua belanja lu aiskrim karipap ea...10 k....

Serikan wajah
Serikan wajah dengan rendamkan teh semalaman. Sapukan seluruh muka keesokkan harinya sebelum mandi. Wajah anda akan berasnsur-ansur licin serta kelihatan segar.

3 comments:

yonna said...

seronoknya ada assignment mcm ni kann T_T i lover arts. i mean i love photography.

Emylia.bt.HujanRintik2 said...

nyet2 la ko abg!!!
pasni nk anta cik mariam balik kat adik.
sedihnya abg!
abg jom angkat 1 canon!!!!

ash said...

yonna-----akak masuk le usm study ag tambah master ke phd ker aper ker kan kan leh jadi lec kasi budak asgment lak kan kan


adikku---alar jom2 aku ada dua titik air liyur nie aku bayar pakai ni dlu lar lebey ko tambah ea

korang rindukan cerita lama ash

Related Posts with Thumbnails