Friday, October 16, 2009

high scholl hardcore

salam lebaran kepada keluarga gua di melaka aka tampin@old scholl town dan kepada kawan2 gua yang beragama hindu.seperti malini kumaran rajan2 mohan mj dan lain2 gua lupa r..selamat menyambut depavali dari gua di universiti sains brazil selatan...sori gua takpat balik kg,sobab gua kena training bola ngan ronaldhino 2 bulan..gua harap2 maruku tose dan dan kari kambing korang simpan lar skit untuk gua....gua sangap kot ngan makanan yang lazat dekat umah rajan2 tu........ok apa2 pon selamat ari depavali dari gua di universiti sains on south brazil........salamekom n vanakam

p/s kat mak gua.
ma nanti ma kalau dak2 ni tanya iwan kat ner.cakap je iwan kat oversea..
pulau pinang kan kena menyerberang laut gak kan naik jambatan
he he he he k adios mama muah2

No comments:

korang rindukan cerita lama ash

Related Posts with Thumbnails