Wednesday, September 9, 2009

semalam yang merah jambu

semalam pagi2 aku dah kena tapau ngan lecture aku.pn Ju.......waaaaaaaaaa..erm suri pn ju..salah aku gak datang lambat kelas dia.macam mana tak lambat,malam tu aku tido lamabt.then smalam aku sedar toi2 koi 11 kelas aku koi 10, giler sejam lambat masuk.nasib ler aku dapat buat keja maya Pn Ju tu ,nasib r he he he...tidak sakit gak aku nak menjawab ngan Pn Ju...giler.pas tu petang tadi aku dapat buat skit assigment then aku antar..senang skit hati aku.tinggal keje teknik berfiki ngan keje grafik 2 je lom siap ag nie.sume aku kena hantar before raya nie.sedey2 sakit2.ermmm aku rasa ada satu lecture ni tak berapa suka ngan aku kot ermm biar r...ape2 pun aku ngah tensen skit ni sebab pc aku tak sampai lagi then diorang ni tak paham sebnarnya..tu r pasai.diorang ingat student sume bersedia jer...came on lar pakai lar otak skit...toootnya orang.....(bengang20x)

2 comments:

Youjie said...

Kadang2 dorg ingat kite ni askar, dgr siren kne kawat..dgr wisel..masuk hutan...
Puasa..puasa... ^_^

ash said...

a ah.......nak suh kita macam tu suh diorang tu masuk pelapes r

korang rindukan cerita lama ash

Related Posts with Thumbnails