Thursday, August 13, 2009

strawbery yang berkata kata

"kalau aku tau.... lame dah, aku takkkan ada hati ngan dia".tu ler first exspresions aku bila aku dgr cerita dari seorang kawan aku yang aku sgt sayangi.ermm tapi nak wat macamnekan bender dah lepas.aku pon dah tak leh kata ape.tapi kalau aku tau mmg aku takkan nak ada ape2 feel lar ngan gadis nie.even aku suka skali pon.ha ha ha ha kawan2.ape ler ko taknak bagitau aku dari awal2 dulu......came on lar..he he he..TAKOT ha ha ha.ko macm tak kenai aku,aku akan pentingkan kawan dulu r dari orang len selepas parents aku ea......so aku sgt sakit gak mula aku dgr crita kawan aku ni,sebab dia nie dalam diam2 macam terencat gak.tapi takpe aku relek .r kata iwan kan.so aku tak brape kisah sgt,sebab ko kawan aku.tapi kalau ko kucing aku.dah lama dah aku humban ko kat pulau taik kat tgh2 jambatan pulau pinang tu beb.........tapi ape2 pon bila aku dah tau,aku aser happy lak sebab aku dah usha pangai korang ni dari dulu lagi dah.....ermmmm korang..tapi make a good choose beb.....jgn salah pilih nanti sakit...sebab aku dah sakit skarang nie...sakit sgt2 tapi aku happy

Teman yang soleh, malunya mengatasi perawan,beraninya mengatasi pahlawan..cintanya bukan pada gambaran,rindunya bukan pada pertemuan, tetapi hatinya sarat dengan iman dan taqwa kepada Tuhan”

1 comment:

Syarinie Amran said...

mcm sama je ayat kaw bawah sekali tuh
hehe

erm,
pape pun,
chill
xbek gelak sambil nangis taw
hee~

thanks komen my n3.
act, sya kawan je ngn i n n tuh
cuma xserapat dulu jer la

korang rindukan cerita lama ash

Related Posts with Thumbnails