Monday, June 29, 2009

PorT DiCkSoN........LaST MInuTeS

ari ahad yang lepas .pas aku keje.aku ase macam nak mandi laut jer...pas tu aku call my G.F.T aku lak.tanya dia nak g mana mana tak.then aku bagitau ler nak mandi laut....dia trus ajak aku g P.D(port dickson).so aku pun siap2 g ambik duit keje part time bisnes irc(island red cafe) skit.then trus go tooo pd.waaaaaaaaaaaaaaaaaa

mula2 sampai je...aku aser macam nak terjun jer.,tapi mula2 sampai dah kena angkat barang gft aku wa...sgt sgt tak aci..pakai beg aku lak tu..aku tak puas hati.so pas tu.aku trus je r jalan sambil jeling air laut.waaaaa tak tahan...

pas tu aku ambik skit pic dlu then baru g beranang waaa.best giler pantai kat pd cetek.bersih tak macam kat peneng..sgt sgt tak berseh he he he.suri orang peneng.(ieka)
ermm so aku pun dah memang tak tahan ag..aku letak je mana dan barang2 yang sesuai aku bawak ke pantai.takkan nak bawak lesung batu lak g pantai lak kan.he he. aku pun trus membuka seluar dan trus berenang hingga ke tengah laut selat melaka ..sgt sgt sgt best.nanti kalau korang datang aku bawak g sana k.. datang tau.
erm view dia mmg cantik.ader banyak pic aku tangkap.tapi aku tak leh nak publis.biar aku edit puas2 dulu.baru aku publis ea.

bawah nie ader skit2 gambar yang aku leh tunjuk.gambar gft aku dia tak kasi letak..tapi banyak kat bawah ni dia yang tngkap pic tu.he he he

aku merenung jauh masa nie..bila lar aku nak jadi orang bes kan.
erm insyallah aku akan jadi orang yang berguna kepada nusa dan bangsa tak lama lagi anati....sempat gak gft aku tangkap.masa ni sebenarnya aku ngah men2 ngan ombak kecil jer nie.sweet sgt sgt.
suasana petang masa nie,takkan subuh lak kan
tu ader the banana bot tu.ingat nak naik tapi macam maleh la plak.mahai naaaaaaa.
sorang 15 ringgit,aku ingat ramai2 15 ringgit.tipu punya olang.
baik beli banana makan banana jer buat cekodok banana kan
erm so kalau korang rasa nak datang melaka nanti aku bawak korang ea.jalan2 best....
datang r ea......(jemput2 ayam)takder he he he datang tau...dc ieka atie mad amal fiera atie jue nik keyoi sis sumer r.............beb.k aky nak berak jap.da......

4 comments:

Daishie dc said...

p dgn G.F.T ke G.F?waa..cantik pic....

sense of soe... said...

girlfriendTECINTA?@girl feveret tersuka..?Klik....peace

ash said...

he he he thanks dc.......

ash said...

tercinta tersayang semua ter r boleh soe......

korang rindukan cerita lama ash

Related Posts with Thumbnails