Monday, June 15, 2009

LAYAN BLOG kawan2



ha nie alaong.merangkap bos aku gak r dulu.masam aku keja ngan dia lu.dia nie dulu masa aku tak wat blog dia tak wat.angin jer,masam aku nakwat tu aku mintak dia ajar wat blog macam ner,dia ajar punya ajar upenyer dia tak lansung blog ha ha ha,dia ader web jer .tapi aper2 pon blog dia ni banayk citer life dia,pengatahuan skit2 ader rbest gak blog dia.kalau korang aser nak format pc ker nak bli barang2 murah ker.lawat2 lar blog beliau.insyallah dia leh usahakan ha ha ha kan kan akn long

http://sukatikaulah.blogspot.com/

























ok ni kawan blog aku yang pertama..nama dia ieka.dulu masa mula2 aku memperkenalkan blog kepada beliau,dia agak macam pandang serong r kat blog2 nie.dia kata.rahsia tidak boleh dikongsi kongsi.waaaaaa tapi skrang aku tengok dia semakin aktif menulis blog dan kini menjadi mentor kepada bloggers baru kita dari kawan kita sendiri missue atau atie he he he h,tahniah ieka....semoga kamu makin best ngan citer2 u yang menariik ya

http://princesskekuri.blogspot.com/


ni lak mad..pasangan skandal ieka he he suri ieka..
erm dia ni dulu aku pon takt au pengaruh sape dia wat blog.tiba tiba dah ader blog dah waaaaaaaa terkezut aku,meby dia tak tahan kot dak ieka da blog kan..dia pon nak ada blog.tapi dia nie ikut angin kalau aser nak post entry dia pos kalau tidak sunyi jer kau kan mad.aper citer skrang weii.takkan dah lupe kawan wei duk kedah aper ada.wei he he he he he
http://madzukadesign.blogspot.com/
























nie lak fiera..dia nie masa aku start buat blog dulu dai dah ada dah tapi kata dia dia jarang up date sebab tak tau nak up date ape.so aku pon mencadangkan ko citer jer aper2 pas ni amai r orang baca.so pas tu masing2 pon update blog masing termasuk ler fiera waaaaaaaaaa sangat2 bagus kini fiera makin aktif mengepost entry2 nya ke blog nya sendiri he he he he he.

http://fierakittenz.blogspot.com/




ha nie dc..kawan aku yang pertama kau usha suh wat blog...mula mula dia kata..tak mau wat blog...ambik ko skrang sudah ader2 blog sudah skarang kan dc..blog dia ni mmg best.banyak tunjuk kemahirang beliau mengambil foto .mmg cantek dc.bakal menajadi fotografi yang tebaik waaaaaaaaa....kalau korang nak baca blog dia,ader jer kat blog aku tu ha link dia.daishie gadis borneo he he he.so lawat2 lar blog kawan aku nie

http://daishiedc.blogspot.com/
























ni lak kawan rapat aku sejak kecil paran.dia ni dulu tak tau aper pon pasai blog.so aku suh r dia wat blog letak dia nyer work yang gempak2 tu.dia nie mmg berbakat dalam lukisan(fine art) so korang kalau ase nak tempah lukisan macam potrait ker ape ker,lukisan pemandangan ker.ke korang nak ambik die keja ngan korang ker lawat2 lar blog dia.....nanti leh contact dia...

http://tdop14.blogspot.com/




ha nie lak kawan aku kat usm.ijat.peh dia baru gak wat blog,tapi bapak punya aktif wat entry baru ari2 beb.macam macam citer dia kuarkan,best gak bila baca pasai blog dai nie.macam macam dia bagi pengetahuan kat aku,erm upe2nyer banyak gak bende yang aku tak tau tapi kau kena tau,masih jat sebab bagitau aku.lawat2 ler blog beliau ea

http://abcdadc.blogspot.com/























ha nie ler kawan aku yang toi2 aktif wat blog dulu.erm mmg rajin dia nie,masa mula2 dulu banyak gak dia tanya aku macam ner nak wat blog nak update blog.aku ajar dia pelan2 sampai skarang dia dah ada 2 blog sey,tahniah2 waaaaaaaaaaaaaaaaa.blog dia yang pertama banyak citer pasai hidup dia kadang2 dia adder gak bagitau pasal sesuatu gak macam2 r.korang leh tengok r blog dia nie.satu ag pasai bisnes dia..he heh tu korang tengok sendiri k best,,,,,,so wat yang terbek so

http://senseofsoe.blogspot.com/

yang nie lak bloger terbaru dari kawan kawan kami.suriatie.pemilik blog missue ha haha,dah ader blog suruk2 ape lar.malu2 lak.so dia nie kire blogers terbaru r dalam team kitorang ha ha ha ha.banyak gak citer dia buat,pasai kat kmpung dia r.pasai kat empat keje dia.ngan kawan2 dia.so korang leh baca2 ler aper fia nak citer.best gak kan mengenali dia nie
http://itsme-missue.blogspot.com/


so kalau korang aser nak tau citer kitorang ker aper ke gosip2 artis ker kan,korang lawat2 ler blog kawan2 aku nie.mesti best nyer he he he he,so aku dah lotih nia ha mempromote blog korang.pas ni aku nak payment dari korang.tau.stiap blog aku charge 500 pound sterling ha ha ha ha.ok cowww salmekom


2 comments:

Daishie dc said...

haha,x perasaan lak ada entry ne,
makasih encik bg publisiti sma kitaorg~

missue said...

hahaha...haah la..free publisiti..kan c

korang rindukan cerita lama ash

Related Posts with Thumbnails