Saturday, June 6, 2009

gua mau my baby niko


wa aku mau dia..aku dah usha dah harga dia,nak bli baru tak dan r mana mampu bai.. agak2 r...kan.so aku dah usha skit kat internet ngan dak along adalh dalam area serubu lebey n ader gak dalam 8ratus .tu leh r aku bli kan.insyallah aku nak bli gak dalam bulan lapan nie.tukang ajar dah ada.so aku kena ada baby niko aku nie jer.kalau dah ader aku on jer takder hal la....aku msti berusaha untk mendapatkannya.kena bekerja keras dalam 2 3 minggu nie
aku akan dapat kan ko.dc,soe,ieka jom kita beli sama sama beb.sama sama ada baby niko ya ya ya ya ya,,,,,,,haja haja highthin

3 comments:

Daishie dc said...

ya..nt kita usha kan nya ag..me mau baby sony~ hehehhe

missue said...

soe..dc..ieka je ke?......huhuhuhu

ash said...

A AITE SKALI WA TERLUPA LAR DEAR HE HE HE HE

korang rindukan cerita lama ash

Related Posts with Thumbnails