Wednesday, December 2, 2009

khas wat kaklong

just for kak long..sok dah leh hantar kat dia.....dia tempah ari tu...pas ni nak wat yang len lak.alhamdulillah murah rezeki..kalau korang nak tempah kat aku untuk editing saiz a3 jer siap frame,harga leh bincang.lagi murah dari kedai yang cekik darah tu.
korang leh call aku
iwan -0149448723

atau email aku ash_ie0@yahoo.com(add lar ym aku)

p/s no aku korang jgn wat men2 k aku garang

2 comments:

en somak said...

cantik ahhh.. bole meringankan beban den bln ni yo.. hahaha...

ash said...

cilako jo

korang rindukan cerita lama ash

Related Posts with Thumbnails