Monday, June 22, 2009

subuh yang semalam

aku try take this gambar masa aku mengelamun .nape ler pakciks tu tak pulang2 ag ek..erm so sian kat dia cari rezeki untuk dia nyer family.susah gak cari duit ni kan

erm aku tak tau r macam ne ler ek masa depan kita ek.ntah bagus ke tak, tah best ke ta.erm..arap2 bagus r ek..bukan senang nak jadi senang ......erm masa depan masa depan

10 comments:

Daishie dc said...

once again suka pic kmu encik..yg tgh2 terutamanya....

ash said...

thanks sgt sgt sgt sgt sgt sgt sgt dear

sense of soe... said...

wan pulau redang pn best sb pantai die cantik..hehe..tp just utk lepak la..x byk aktiviti ke tmpat2 menarik..)my auntie ada kwn sne..hehe..nt aku upload gmbar pulau redang..k

ash said...

centek..yang penting kita sume unite je soe

missue said...

ermm....bnyk beno plannye pun..huhu..fokus satu tempat dah la..kang bnyk sgt pilihan..nnt x tau nk plh mn..

sense of soe... said...

ti..perancangan dimulakan dgn cadangan..ni kire option..tp klau bleh langkawi la..sb redang mgkin mahal skit..

Anonymous said...

waaaaaaaaaa paling ske pic yang last 2 pehh gila2 ske!

missue said...

ok soe...sy bersalah..hahaha..tp g lgkawi je la..err...ape2 pun kene ikut suara majoriti..huhu.minx2 sume sokong g langkawi..hehe

ash said...

masih r ka kerna suka ..masih ea sgt sgt sgt

ash said...

erm yang pasai trip tu aku nanti nak ambik gambar puas2 ngan korang beb

korang rindukan cerita lama ash

Related Posts with Thumbnails